Zwangerfit

Zwangerfit Wide

 

 

Behandelaar(s):

Claudia Dorssers - Nouwen MSC.

 

BackButton

   

Zwangerfit

WAT IS ZWANGERFIT

Zwangerfit is een actieve zwangerschapscursus in groepsverband waarbij iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Daarnaast biedt Zwangerfit theoretische verdieping (voor iedereen geheel vrijblijvend). Tijdens deze theoriebijeenkomsten komen de processen en veranderingen rondom zwangerschap en de periode na de zwangerschap aan bod.

VOOR WIE IS ZWANGERFIT BEDOELD

Zwangerfit is voor iedere zwangere vrouw die graag haar conditie wil behouden en meer wil weten over de processen rondom de zwangerschap. Ook is Zwangerfit voor iedere vrouw die net bevallen is (minimaal 4 weken geleden) en graag weer haar conditie wil opbouwen (tot maximaal 9 maanden na de bevalling).

INTAKE ZWANGERFIT

De intake bestaat uit het invullen van een vragenlijst die u krijgt toegestuurd of meekrijgt uit de praktijk. Aan de hand van deze vragenlijst zal de Zwangerfit therapeut rekening houden met ieders doelen en wordt een verantwoorde manier van sporten gewaarborgd.

Daarnaast biedt Fysiomotion een extra bekkenbodem-intake aan bij de Zwangerfit therapeut of bekkenfysiotherapeut (i.o.). Tijdens deze intake bekijkt de therapeut hoe de functie van de bekkenbodem is en leert een goede aanspanning en ontspanning. De bekkenbodem-intake is voor iedereen vrijblijvend.

VOORDELEN ZWANGERFIT

  • Werken aan je conditie of je conditie op peil houden
  • Begeleiding door een geregistreerd (Msc.) (bekken)fysiotherapeut met specialisatie Zwangerfit
  • Training in kleine groepen < 10 personen
  • Trainen op eigen niveau
  • Mogelijkheid voor theorielessen (bruikbare info en tips)
  • Mogelijkheid voor extra informatie door een geregistreerd Msc. kinderfysiotherapeut over het ontstaan en voorkomen van een voorkeurshouding en afplatting van het hoofd bij baby’s